نکات مربوط به خرید آسیاب قهوه

ما در این مقاله به بررسی  نکات مربوط به خرید آسیاب قهوه ، درجه گرایندر و مکانیسم خرد کردن دستگاه های گرایندر (آسیاب) میپرازیم پس با ما همرا باشید.

حرفه ای های صنعت قهوه اعتقاد دارند آسیاب( گرایندر) یکی از مهمترین بخش‌های خرید تجهیزات کافی شاپ است. و دلیل آن را عمل آسیاب کردن قهوه می‌دانند. چون آسیاب کردن قهوه جزء حساسترین و مهمترین بخش های یک اسپرسو است. پس آسیاب قهوه یا گرایندر جزء تجهیزاتی است که می تواند در کیفیت خروجی قهوه کافی شاپ تاثیر بسزایی داشته باشد. استفاده از قهوه تازه آسیا شده عطر و طعم جذابی را از قهوه خارج می کند. پس دستگاه گرایندر نیز یکی از ضروری ترین تجهیزات است.

 نکات مربوط به خرید آسیاب قهوه :

بی‌توجهی به انتخاب درجه‌ی آسیاب مناسب قهوه، باعث افت کیفیت فنجان نهایی ما می‌شود؛ حتی اگر از بهترین قهوه استفاده کنیم. درجه‌ی مناسب برای هر ابزار و روش نیز به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله درجه‌ی ریزی فیلتر قهوه، نوع فیلتر (اعم از فلزی یا کاغذی یا …) مدت زمان تماس آب و پودر قهوه و نیز شدت عبور آب از روی پودر قهوه (اعم از این‌که چکه‌ای باشد یا با فشار عبور کند.)

مقدار آسیاب کردن قهوه بسته به چه عواملی است؟

  1. روش دم کردن قهوه:

    هر روش دم آوری قهوه، نیاز به درجه آسیاب مخصوصی دارد . مثلا درجه آسیاب قهوه فرانسه با درجه آسیاب قهوه ای که برای اسپرسو استفاده می شود؛ متفاوت است.

  2.  نوع دستگاه اسپرسو ماشین:

    برای آماده کردن و عصاره گیری یک شات اسپرسو ، باید بررسی کرد که چه درجه آسیابی مناسب دستگاه اسپرسو است.

انواع درجه آسیاب قهوه  چیست؟

 

  1.   خیلی درشت ( Extra Coarse Grind ):

    آسیاب کردن قهوه از درجه خیلی درشت برای آماده کردن قهوه های سرد استفاده می شود.

  2.   درشت  ( Coarse Grind ):

    آسیاب کردن قهوه از درجه درشت برای تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس استفاده می شود.

  3. متوسط  ( Medium Grind ):

    آسیاب کردن قهوه از درجه متوسط برای دم کردن قهوه با دستگاه دریپ پات استفاده می شود.

  4.  متوسط – درشت  ( Medium – Coarse Grind ):

    آسیاب کردن قهوه از این درجه آسیاب درشت برای دم کردن قهوه با دستگاه های تخصصی مثل  کمکس استفاده می شود.

  5.  نرم ( Fine Grind ):

    آسیاب کردن قهوه از این درجه آسیاب نرم برای گرفتن قهوه اسپرسو استفاده می شود.

  6. بسیار نرم  ( Extra Fine ):

    آسیاب کردن قهوه از این درجه آسیاب بسیار نرم برای تهیه قهوه ترک استفاده می شود.

مکانیسم خرد کردن دستگاه های آسیاب به چه صورت می باشد؟

خرد کردن دستگاه‌های گرایندر (آسیاب) به دو صورت است:

  1.  پره تیغ دار (Blade):

    نوع پره تیغ دار، ارزان تر و در بازار به وفور یافت می شود. اجزای آن شامل موتور و تیغه می باشد و استفاده از آن بسیار آسان است. کافیست دانه های قهوه را در محفظه ریخته درب آن را بسته و کلید روشن را بزنید.

    تیغه با سرعت می چرخد و قهوه را آسیاب می کند. درجه بندی قهوه به مدت زمان آسیاب شدن بستگی دارد. یک پروسه بسیار ساده و راحت ولی ضعف آن در کنترل سایز قهوه و همچنین حجم کم محفظه باعث می شود که حرفه ای ها به دنبال نوع دیگری از دستگاه های آسیاب بروند.

  2.  مته ای (Burr):

    دستگاه های آسیاب مته ای که خود به دو نوع تقسیم می شوند:

    1. تیغه مخروطی (Conical Burr):

      در دستگاه های تیغه مخروطی شامل دو تیغه ی مخروطی شکل با فاصله ای در روبروی یکدیگر قرار دارند که تغییر میزان این فاصله جهت تعیین درجه آسیاب می باشد. در این روش یکی از تیغه ها ثابت و حرکت دیگری باعث خرد شدن دانه ها می شود.

    2. تیغه مسطح (Flat Burr):

      در دستگاه های تیغه مسطح دو تیغه ی مسطح و موازی وجود دارد که با عمل قیچی گونه اقدام به آسیاب کردن قهوه می نمایند. در این روش نتیجه در سطح بسیار زیاد یکنواخت می باشد.

اشتراک گذاری:

یک دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود.

بالا