تفاوت و شباهت های قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک
تفاوت و شباهت های قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک

تفاوت و شباهت های قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک ، خب دوستان ، وقت آن رسیده است که به کار بپردازیم و در مورد موضوعی که امروز مهم است صحبت کنیم. چیزی که به شدت در کیفیت سلامت ما تأثیر می گذارد، به خصوص وقتی به طور منظم مصرف می شود.

طی دهه گذشته یا حتی بیشتر، مواد غذایی ارگانیک هم در سوپرمارکت ها و هم در روند سلامتی بوده است. اما آیا واقعاً لازم است که وقتی صحبت از قهوه است آن را در نظر بگیریم؟ آیا قهوه معمولی به اندازه قهوه ارگانیک خوب نیست؟ با ما در ادامه مقاله همراه باشید تا جواب این سوال را بفهمیم .

قهوه ارگانیک چیست ؟

وقتی قهوه بدون استفاده از کودهای شیمیایی، کودهای مصنوعی، سموم دفع آفات یا ارگانیسم های باشد و کاملا طبیعی رشد کرده باشند، می تواند به عنوان ارگانیک تلقی شود.

یک نقل قول وجود دارد که می گوید: “شما همان چیزی هستید که می خورید، بنابراین سریع، ارزان، آسان یا تقلبی نباشید.” وقتی صحبت از قهوه شما می شود، این موضوع می تواند واقعی تر و جدی تر باشد.

اگر نمی خواهید یک فنجان قهوه که در معرض آفت کش ها، علف کش ها، قارچ کش ها و کودهای مضر قرار دارد بنوشید، بهترین راه این است که قهوه ارگانیک مطمئنی را تجربه کنید. قهوه ارگانیک برای محیط زیست هم خیلی بهتر است .

برخی ممکن است فکر کنند که بازار مواد ارگانیک فقط یک مد است و غذا و نوشیدنی در سراسر جهان برای فروش باید سطح کیفیت خاصی را حفظ کنند، بنابراین برچسب ارگانیک را برروی محصولات تا حدی کلاهبرداری می دانند. از طرف دیگر، همچنین می توان گفت که مقررات مربوط به غذا و نوشیدنی به طور مساوی در سراسر جهان ایجاد نشده است، بنابراین نیاز به محصولات ارگانیک داریم .
در هر صورت، ما فکر می کنیم ایمن بودن بهتر از این است که بعدها افسوس بخورید. اگر وقتی می دانید که آب آشامیدنی شما در معرض آفت کش ها قرار گرفته است، از آن آب به هیچ عنوان نمی نوشید، پس چرا با قهوه خود این خطر را می کنید؟

تفاوت و شباهت های قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک

آیا قهوه ارگانیک سالم تر است ؟

با استفاده از بیش از 200 نوع از سموم دفع آفات در محصولات قهوه که به طور متداول رشد می کنند، قهوه غیر ارگانیک یکی از محصولات شیمیایی است که در بین کالاهای کشاورزی در دنیا بیشترین مواد شیمیایی را دارد .

از آنجایی که دانه های قهوه در تمام روز در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار می گیرند، سیستم ایمنی گیاهان قهوه ضعیف شده و باعث حساسیت بیشتر آنها نسبت به حشرات و آفات ها می شود.

پس از آن کشاورزان باید مقادیر زیادی سموم دفع آفات و حشره کش ها را مستقیماً روی دانه های قهوه بپاشند که به طور واضح مردم روزانه در نوشیدنی خود آن را می نوشند. از طریق این فرآیند، می بینید که این فقط برای سلامتی ما مضر نیست، بلکه برای کشاورزانی که قهوه را نیز پرورش می دهند هم سمی است.

وقتی صحبت از قهوه می شود، دو گروه از افراد هستند که روند کشاورزی برروی سلامتی آنها تاثیر میگذارد. اولین افرادی کسانی هستند که گیلاس های قهوه را در مراحل زراعت و فرآوری می چینند و با آن دست و پنجه نرم می کنند. دومین  افراد شما هستید که مصرف کننده قهوه هستید.

 مواد شیمیایی در تولید قهوه غیر ارگانیک برای کارگران بسیار خطرناک است. علاوه بر این، آنها همچنین می توانند باعث بیماری هایی در کوتاه مدت و طولانی مدت هم در تولید کنندگان قهوه و هم در مصرف کننده قهوه بدهند .

تفاوت قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک در چیست ؟

وقتی صحبت از قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک می شود، چه تفاوتی بین این دو وجود دارد و چه کسی برنده بازی میشود؟ آیا واقعاً این بد است؟

همانطور که در مطالب بالا ذکر شده است، قهوه غیر ارگانیک برای هر کسی که آن را می نوشد، آن را پرورش می دهد و یا حتی در جاهایی که قهوه کشت می شود و افرادی در آنجا زندگی می کنند هم برای آنها بسیار حطرناک  است .

اما اجازه دهید کمی بیشتر به فرآیند تولید قهوه ارگانیک و غیرارگانیک بپردازیم.

بزرگترین تفاوت بین این دو گروه (ارگانیک؛ غیر ارگانیک) در بخش هایی از فرآیند است که ما نمی بینیم. روند کشاورزی

وقتی صحبت از کشاورزی و محصولات ارگانیک می شود، تمرکز اصلی کشاورز این است که تصمیم بگیرد در تمام مراحل کار برای حمایت از سلامت محیط و مصرف کننده تلاش کند .

یک کشاورزی که محصولات ارگانیک تهیه میکند شروع کار را با یک کود طبیعی آغاز می کند. این کود معمولاً چیزی است که از خود تفاله قهوه یا کود گاوی حاصل می شود.

در حالی که یک کشاورزی که محصولات ارگانیک تولید میکند در ابتدای مراحل لازم نیست به اندازه یک کشاورز غیر ارگانیک با حشرات یا آفات ها مبارزه کند، اما مشکل مشابهی مثل علف های هرز خواهد داشت.

برای این منظور، کشاورز محصولات ارگانیک از روش های طبیعی برای از بین بردن علف های هرز استفاده می کند. این می تواند شامل سوزاندن علف های هرز باشد، و یا با کمک گرفتن از حیوانات برای خوردن علف های هرز یا حتی با دست های خودش علف ها را بکند (عرق جبین بریزد).

یک کشاورز غیر ارگانیک فرآیند خود را با دود دادن خاک برای از بین بردن هر گونه قارچ کش طبیعی که در آن اتفاق می افتد شروع می کند. مرحله بعدی کوددهی خاک با کود شیمیایی سنگین بر پایه نفت است. سپس دانه های قهوه قبل از کاشت در حشره کش ها و قارچ کش ها خیس می شوند. پس از کاشت بذرها، ماده شیمیایی دیگری برای دفع آفات به آب آبیاری اضافه میکند . بعد از شروع جوانه زدن گیاهان قهوه، یک کشاورز غیر ارگانیک سمی بروی علف های هرز می پاشد تا علف های هرز ناخواسته را از بین ببرد.

با مقایسه این فرآیندهای کشاورزی (ارگانیک و غیر ارگانیک ) در کنار یکدیگر، تفاوت عمده ای در روشهای رشد محصولات قهوه است. نه تنها تأثیر زیادی بر محیط زیست ما دارد، بلکه می تواند عواقب جبران ناپذیری بر بدن ما نیز داشته باشد.

تفاوت و شباهت های قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک

چه چیزی قهوه ارگانیک را بهتر می کند ؟

هنگامی که نوبت به قهوه ارگانیک می رسد، هیچ بحثی وجود ندارد، دانه ها تمیزتر، هوا پاکیزه تر ، آب و زمین تمیزتری دارند. این به این دلیل است که هیچ نوع کود مصنوعی یا مواد شیمیایی در تولید قهوه وجود ندارد.

اگرچه قهوه غیرارگانیک مزایای سلامتی خود را از بین میبرد با استفاده ای که از سموم دفع آفات میکند، اما دانه های قهوه ارگانیک دارای آنتی اکسیدان های غنی از مواد مغذی بیشتری هستند. حتی برخی ادعا می کنند که می توانید تفاوت طعم و مزه قهوه را بچشید!

در پایان روز، مهم است که بدانید چگونه قهوه شما رشد می کند . همه ما می خواهیم قهوه ای بخریم که با مسئولیت پذیری تهیه میشود. اطمینان از اصل بودن محصولات ارگانیک با تأیید صلاحیت ارگانیک بودن، بالاترین شکل یکپارچگی را تضمین می کند.

قهوه بدون کافئین در مقابل قهوه غیر ارگانیک :

اه بله، داستانهای قدیمی نبرد میان قهوه بدون کافئین در مقابل قهوه غیر ارگانیک باز هم برمیگردد. آیا قهوه ارگانیک میتواند بدون کافئین باشد ؟مسلماً

روند تهیه قهوه بدون کافئین، که به طور سنتی شامل استفاده از حلال های شیمیایی است، ممکن است باعث سرطان و سایر بیماری ها شود. قهوه دکاف ارگانیک هیچ یک از این خطرات را ندارد زیرا از آب سوئیس به عنوان حلال به جای حلال شیمیایی برای حذف کافئین استفاده می کند.

قبل از سوار شدن در هواپیما برای تهیه مقداری آب از سوئیس، مهم است که توجه داشته باشید که هر آب چشمه تصفیه شده ای این کار را انجام می دهد. این تکنیک از زمان توسعه در سوئیس در سال 1933 فقط به نام سوئیسی ها نامگذاری شده است.

آیا قهوه ارگانیک ضروری است ؟

به طور خلاصه، بله

برای دریافت کمی دیدگاه در مورد قهوه ارگانیک، برروی همین لینک کلیک کنید .

در این قسمت، او با شیمی دان و دکتر مصاحبه می کند. جیم یوهانسن با موضوع قهوه ارگانیک و اثرات سموم دفع آفات بر محیط زیست، سلامت کشاورزان و مصرف کنندگان صحبت میکند.

و در پایان مقاله تفاوت و شباهت های قهوه ارگانیک و غیر ارگانیک را تا حدودی متوجه شدیم .

منبع : www.roastycoffee.com

اشتراک گذاری:

یک دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود.

بالا