خلاصه ای از راهنمای دم آوری قهوه ، Sprudge خلاصه ای از راهنماهای دم آوری شده قهوه را ارائه می دهد. این راهنماها با راهنمایی و تخصص Go Get Em Tiger‘s Matthew P. Williams ساخته شده اند و با استفاده از تکنیکال خیره کننده عکاسی برایان شیلل(Bryan Schiele) زنده شده اند. هر راهنما شامل دستورالعمل های گام به گام در مورد چگونگی تهیه یک قهوه دم شده خوب در خانه است، همراه با نکات سریع و فیلم های مفید لذت ببرید!
کالیتا در اواخر دهه 1950 در توکیو ژاپن تاسیس شد. این شرکت در زمینه تجهیزات تهیه قهوه مبتنی بر چکه ای آسیاب قهوه، کتری تخصص دارد. کالیتا ویو در سال 2012 شروع به ظهور در کافه های ایالات متحده کرد و دنیای قهوه را غافلگیر کرد. این قهوه ساز دارای ته صاف است، که طرفداران ادعا میکنند Wave اجازه می دهند تا قهوه یکدست تر شود.
AeroPress (اروپرس ) یک عزیزدل است در میان تمام طرفداران قهوه، و دلیل خوب آن است. در سال 2005 توسط آلن آدلر (Alan Adler) اختراع شده است . این دستگاه در دهه گذشته تبدیل شده به یکی از اجزای اصلی هر قهوه خانه حرفه ای و یا حتی آشپزخانه های خانگی . آلن آدلر (Alan Adler) آدم فوق العاده ای است . او به شدت به این جمله اعتقاد دارد : “ هر کدام از ما می تواند مخترع باشد “. و آن حتی اختراع کردن را سالانه در شهر خود در لس آلتوس (Los Altos)، کالیفرنیا به دانش آموزان کلاس هفتم تدریس می کند.
چگونگی کار با قهوه ساز Hario V60 ، دستگاه قهوه ساز Hario V60 یکی از رایجترین روشهای دم کردن قهوه است که مورد پسند Sprudge است و برای تهیه یک قهوه دم کرده در خانه بسیار مناسب است. V60 در سال 2004 در ژاپن توسط هاریو اختراع شد . این اسم از شکل V و زاویه 60 درجه ناشی گرفته است . این قهوه ساز در مدل های سرامیکی، پلاستیکی، شیشه ای و استیل طراحی و تولید شده است . و مدل سرامیکی این قهوه ساز مورد پسند شخصی ما است.
چگونگی کار با قهوه ساز Chemex ، قهوه ساز Chemex یک روش دم کردن قهوه به صورت کلاسیک است و یکی از روشهای دیرینه مورد علاقه Sprudge است که برای تهیه قهوه دم کرده در خانه بسیار مناسب است. در دهه 1940 اختراع شده است و در حال حاضر در غرب ماساچوست (Massachusetts) تولید می شود، وسایلی که برای تهیه دم کردن قهوه با Chemex احتیاج دارید بسیار ساده است. تمام آنچه شما نیاز دارید یک Chemex، وچند تا فیلتر کاغذی مخصوص chemex، یک ترازو، یک کتری و یک قهوه خوشمزه است.
چگونگی کار با قهوه ساز سایفون ، سایفون قهوه ساز یا دستگاه قهوه ساز خلاء در سال 2007 یک رنسانس حرفه ای در صنعت قهوه ایجاد کرد. در زمان اوج خود باریستا ها ازاین سایفونها مانند صافی فیلتر استفاده میکردنند . در اوایل کار با دستگاه سایفون غلظت قهوه بالا و تقریبا قهوه ها خوب دم نمی کشید و برای مکانهایی مثل تائتر و مکانهای علمی کوچک مناسب بود .در حالی که از گذشته بعضی از کافی شاپها همچنان از سایفون استفاده میکنند ، امروزه مثل سابق محبوبیت ندارد . اما منظور این نیست نوشیدن قهوه توسط این دستگاه لذت بخش و خوشمزه نبوده است .
منبع : : sprudge.com