دستگاه اسپرسوساز برای کافی شاپ ها به شما کمک میکند اسپرسویی با طعم ،عطر و کیفیت بالا داشته باشید.
کافی شاپ داری تقریبا شغل جدیدی است ، اینقدر جدید که در ایران تبدیل شده به جایی برای پاتوق و کسانی که دوست دارند باهم معاشرت کنند.
یک دستگاه مناسب می تواند خطاهای انسانی را کاهش دهد، اما یک باریستای خوب که دستگاه خود را درک می کند برای درست کردن اسپرسوی با کیفیت ضروری است.
راهنمای کامل انتخاب دستگاه اسپرسوساز برای کافی شاپ ها:
- مدت زمان لازم برای گرم شدن دستگاه پس از روشن کردن آن را در نظر بگیرید. هنگامی که کافه خود را باز میکنید لازم است بدانید چه زمانی دستگاه آماده کار است
- اگر قصد دارید نوشیدنی همراه با لاته آرت سرو کنید، عملکرد نازل بخار را بررسی کنید. برخی دستگاهها در کنترل بخار نسبت به سایر دستگاهها دقیقتر هستند.
- ممکن است دستگاهی با فشار متغیر مورد نیاز باشد. الگوهای فشار مختلف منجر به نتایج مختلفی میشود. تنظیم فشار در برخی موارد کانالهای موجود در قهوه را کاهش داده و عصاره گیری را بهبود میبخشد.
- مصرف انرژی دستگاه را چک کنید. دستگاههای بزرگ توان بیشتری نیاز دارند اما برخی مدلها امکان ذخیره انرژی دارند.
- محیط مناسب نصب دستگاه (فضا و زیرساخت های موجود)
- هر اولویت شخصی (شکل و طرح ظاهری، شرکت سازنده، کشور سازنده و …) عوامل مهم زیبایی و برند هستند. این عوامل با این مفهوم در ارتباط هستند که دستگاه های دارای زیباترین ظاهر عموما توسط تولید کنندگانی ساخته می شوند که در صنعت قهوه خاص از بهترین اعتبار برخوردار هستند. دستگاه اسپرسوساز شما به عنوان دلالت کننده بر نیت عمل می کند بنابراین حیاتی ومهم است که با شخصیت و اعتبار مغازه شما همخوانی داشته باشد.
- مصرف کننده هدف (خود شما، همکارانتان، مشتری ها)
- قبل از انتخاب یک دستگاه، طرز کار آن را برای تهیه همزمان دو نوشیدنی یا بیشتر در نظر بگیرید.
- چند عدد هدگروپ نیاز دارید؟داشتن بیش از دو هدگروپ از دیرکرد در تهیه قهوه مشتری جلوگیری میکند اما به تمیزکاری و نگهداری بیشتری نیاز دارد.