عسل در قهوه (برای شیرین کردن قهوه) ، این قضیه را نمی توان انکار کرد که قهوه محبوب ترین نوشیدنی در سراسر جهان است. با مصرف بیش از 400 میلیارد فنجان در هر سال، به نظر میرسد مردم نمیتوانند از این مواد به اندازه کافی داشته باشند (یک اصطلاح است منظور این است که هرچی داشته باشند باز هم خواستار آن هستند و قهوه را دوستدارند) . در دنیای مدرن شما می توانید در آبجویی که می نوشید قهوه اضافه کنید و حتی در دستور کیکی که میپزید قهوه اضافه کنید. بعضی افراد قهوه را تلخ میپسندند، بعضی افراد شیرین میپسندند و برخی از آنها با شیر دوست دارند قهوه خود را نوش جان کنند .
اما آیا می دانید مردم برای شیرین کردن قهوه دم کرده صبحگاهی خود از عسل استفاده می کنند؟ افزودن عسل به قهوه شما نه تنها طعم خوشمزه ای دارد، بلکه دارای فواید مختلفی برای سلامتی است. بنابراین بیایید کمی بیشتر راجب نوشیدن قهوه خود با عسل مطالعه کنید.
چه کسی این روند را شروع کرده است ؟
عسل از 8000 سال پیش جزوی از زندگی ما بوده است. با این حال هنوز اولین شخصی که عسل را به قهوه اضافه کرده مشخص نیست. به احتمال زیاد از فرهنگ عاشقان قهوه ناشی گرفته است که دوست دارند طعم های مختلف را آزمایش کنند. این باعث تعجب من نیست، مردم نمک ، دارچین و حتی نیتروژن به قهوه خود اضافه میکنند .
دلیل دیگر اضافه کردن عسل در قهوه خیلی تعجب برانگیز نیست، مادربزرگ من علاقه زیادی به اضافه کردن عسل در چای داشت. واضح است که عسل جایگزین سالم تری در برابر قند یا سایر شیرین کننده های مصنوعی است. بنابراین بسیاری از مردم برای شیرین کردن قهوه خود از عسل استفاده می کنند، اما آیا شما باید این کار را انجام دهید؟
آیا قهوه در عسل برای شما بد است ؟
مطمئنا تهیه هر چیز شیرین تری یک بهایی به همراه دارد، درست است؟ به طور معمول وقتی چیزی طعم بهتر وشیرین تری داشته باشد، کالری بیشتری دارد. بنابراین به طور خلاصه، افزودن عسل به قهوه میزان کالری فنجان قهوه شما را افزایش می دهد. اما نگران نباشید، زیرا این ماده چسبناک و شیرین مزایای بسیاری در سلامتی به همراه دارد .
عسل در برابر شکر :
اگر فردی هستید که در کار تغذیه هستید یا حداقل از آن سر در میاورید، احتمالاً می دانید که کالری عسل بیشتر از شکر است. عسل نیز مانند قند معمولی بر قند خون تأثیر می گذارد. یک قاشق چای خوری عسل حدود 21 کالری دارد. اما شکر سفید فقط حدود 12 کالری دارد.
اما وقتی در مورد فواید سلامتی صحبت می کنیم، نمی توانیم فقط کالری ها را بررسی کنیم. شما باید به طور کلی نگاه کنید تا بفهمید که چرا عسل بهتر است، وقنی میخواهید قهوه صبحگاهی شما تاثیر بیشتری داشته باشد . در اینجا به چند نکته اشاره میکنیم که به شما ثابت میکند که عسل چه خواصی دارد که شکر سفید ندارد .
عسل حاوی خاصیت ضد باکتری است :
با توجه به اینکه عسل حاوی گرده است، ممکن است به شما کمک کند تا با علائم آلرژی فصلی مانند آبریزش بینی، گلودرد یا سردرد مقابله کنید. یک صبح بهاری زیبا را تصور کنید که این حساسیت فصلی کمتر شده است و یک فنجان قهوه شیرین تر دارید!
عسل و قهوه هر دو شامل آنتی اکسیدان هستند :
آنتی اکسیدان ها به کاهش تعداد سلول های “بیمار” در بدن کمک می کنند. تعداد زیادی از این سلولهای بیمار می توانند منجر به اثرات منفی طولانی مدت بر روی بدن شوند. بنابراین افزودن کمی عسل به جای شکر می تواند کمک زیادی به بدن شما بکند.
عسل دارای ویتامین و مواد معدنی انبوهی است :
به ندرت چیز شیرینی مثل عسل پیدا میشود که حاوی مواد بسیار خوبی برای بدن باشد. عسل سرشار از کلسیم و ویتامین C است. به نظر می رسد که زنبورهای عسل فقط به دنبال حفظ و کمک به کره زمین نیستند بلکه به سلامتی ما نیز توجه دارند.
چگونه قهوه را با عسل درست کنیم ؟
بنابراین اکنون که کمی پیش زمینه از عسل دارید و می خواهید آن را امتحان کنید، شاید با خود بپرسید چگونه این کار را انجام دهیم؟ همه چیز با درک انواع طعم های مختلف عسل موجود در آنجا آغاز می شود.
مقداری عسل ممکن است در نان تست طعم خوبی داشته باشد، اما شاید در قهوه صبحگاهی شما خیلی عالی نباشد .
روش های مختلفی وجود دارد که می توانید عسل را به قهوه خود اضافه کنید، همه چیز به ذائقه شما بستگی دارد. در اینجا چند نمونه از بهترین طعم ها ارائه می شود.
افزودن عسل خام به قهوه خود :
من در مورد چگونگی تولید عسل یا محل تولد آن خیلی حرفه ای نیستم، اما 2 نوع عسل اصل وجود دارد :
- عسل خام (غیر پاستوریزه)
- عسل عادی (پاستوریزه)
عسل خام مستقیماً از کندو بیرون می آید. حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به عسل معمولی است و در کل سالم تر است. اگر شما فردی هستید که می خواهید از قندهای فرآوری شده و مواد نگهدارنده پرهیز کند، توصیه می کنم از عسل خام استفاده کنید .
خوشبختانه زنبورهای عسل تمام کارهای سخت را برای درست کردن این مواد غذا خوشمزه انجام داده اند .فقط 1یا 2 قاشق چایخوری عسل را به فنجان قهوه خود اضافه کنید و می توانید آن را میل بفرمایید . اگر قهوه شما خیلی داغ باشد، ممکن است ارزش غذایی عسل را کاهش دهد، بنابراین بهتر است قبل از افزودن عسل، صبر کنید تا قهوه شما کمی خنک شود.
ذائقه خود را انتخاب کنید :
این احتمال وجود دارد که پس از اولین بار اضافه کردن عسل به فنجان قهوه خود، طعم قهوه خود را دوست نداشته باشید. اجازه ندهید این تجربه بد شما را دلسرد کند. بعضی اوقات ترکیبی از عسل و قهوه نیست که طعم بدی دارد، شاید نوع عسلی است که استفاده می کنید.
متخصص عسل نیستید؟ نگران نباشید، دقیقاً مانند زنبورهای عسل من برای توضیح انواع عسل های اصل موجود در بازار برای شما تحقیق کرده ام.
- اقاقیا : با شکوه ترین شیرین کننده در بازار. عالی برای قهوه صبحانه شما
- یونجه : باکتریهای روده را تقویت میکند، به احتمال زیاد قهوه شما را شیرین می کند.
- آووکادو : نه، این از میوه درست نشده است بلکه از گرده گل های آووکادو جمع آوری می شود. طعم کره ای شیرین را به شما القا میکند.
- صمغ آبی : این عسل بافت متراکم تری دارد، بنابراین احتمالاً با اضافه کردن این ماده به نان تست طعم بهتری نسبت به قهوه دارد .
- گندم سیاه : اساساً غنی ترین و قوی ترین عسل موجود در بازار است. من آن را در قهوه توصیه نمی کنم، اما اگر خودتان آبجو درست میکنید برای طعم بهتر میتوانید از این ماده استفاده کنید بسیار عالی است!
- شاه بلوط : مستقیم از شهد درختان شاه بلوط گرفته میشود، این عسل یک انتخاب محبوب در ایتالیا است، با این حال، طیف گسترده ای از عسل شاه بلوط بیشتر به طرف تلخ متمایل است. به شخص برای اولین بار امتحان کردن آن را در قهوه پیشنهاد نمیکنم، اما ممکن است برای کسی که دیابت دارد خوب باشد.
- Fireweed (یک نوع کاهو است ) : یکی از محبوب ترین انواع عسل در ایالات متحده است. بافت کره ای ملایم همراه با عطر و طعم شیرین، این عسل یک دوست و یک ترکیب خوب برای قهوه است.
تعداد زیادی عسل در جهان وجود دارد، اما اینها محبوب ترین انواع عسل در بازار هستند. من شخصاً ترجیح می دهم اقاقیا را به قهوه دم کرده خود اضافه کنم، فقط به دلیل شیرینی و بافت آن است . هر کس سلیقه و ذائقه متفاوتی دارد، بنابراین یکی را پیدا کنید که برای ذائقه شما مناسب باشد.
روش های مختلفی وجود دارد که می توانید تجربه قهوه خود را ارتقا دهید. متأسفانه، افزودن شکر (به ویژه شکر سفید) می تواند منجر به مشکلات قابل توجهی در سلامتی شود.
نترس، زنبور عسل هم می تواند قهرمان شود! امیدوارم اکنون درک بهتری داشته باشید که چگونه این ماده جادویی می تواند عطر و طعم، مواد مغذی و شادی را به برنامه صبحانگاهی شما اضافه کند.
سوراخ خرگوش قهوه یک سوراخ جالب است ( اصطلاح است از کارتون آلیس و سرزمین عجایب گرفته شده است ). من شما را تشویق می کنم که نه تنها عسل بلکه سایر شیرین کننده های طبیعی که می توانید برای تقویت بازی با طعم و مزه قهوه خود استفاده کنید را امتحان کنید. من به شما هشدار می دهم، آزمایش شیرین کننده همیشه باعث میشود شما بیشتر اینکار را انجام دهید (اعتیاد آور است ) !
یک روز عالی را با یک فنجان قهوه داشته باشید!
منبع : www.roastycoffee.com