آنچه که باید درباره قهوه بدانید

در این مقاله به آنچه که باید درباره قهوه بدانید میپردازیم . برای میلیون ها نفر ، قهوه یک سنت اساسی در صبح است که به شروع روز آنها دامن می زند . اما در پشت هر جرعه قهوه ، یک داستان جذاب وجود دارد از کشوری که در آن رشد کرده آغاز می شود و  با انتخاب فنجانی قهوه ای که آن را مینوشید به پایان می رسد.

 آمار مصرف قهوه :

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چقدر قهوه می نوشید و این مصرف چگونه بر سلامتی شما تأثیر می گذارد؟ در اینجا برخی از حقایق جالب و سرگرم کننده ، روندها و آمار صنعت قهوه  وجود دارد که باید آنها را بدانید. آنچه که باید درباره قهوه بدانید :

  • افراد سالانه تقریباً 40 میلیارد دلار برای خرید قهوه هزینه می کنند.
  • قهوه خطر ابتلا به دیابت نوع 2(II) و بیماری های کبدی را کاهش می دهد.

  • با رسیدن به 20 سالگی ، قهوه مصرفی 25 درصد افزایش می یابد.

  • افراد بالای 60 سال بیشترین قهوه را می نوشند. 68٪ آنها مصرف کننده روزانه هستند.
  • %37 کودکان در سن 13-18 سالگی قهوه می نوشند.
  • %54 مردم روزانه قهوه می نوشند.

انواع مختلف دانه های قهوه:

تمام قهوه های تجاری از دو نوع اصلی تهیه می شوند: robusta و arabica. هردو نوع ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد ، اگرچه طعم دقیق آن به نحوه بو داده  شده

آن بستگی دارد.

Arabica(عربیکا):

  • خوب ، ملایم ، معطر
  • %50 تا 60٪ کافئین کمتر دارد
  • پر هزینه است
  • تقریباً 70٪ تولید قهوه در جهان از این نوع قهوه است

Robusta(روبوستا):

  • در قهوه فوری استفاده می شود
  • 50٪ تا 60٪ کافئین بیشتر دارد
  • کشت آسان تر ، ارزان تر
  • تقریباً 30٪ از تولید قهوه در جهان از این نوع قهوه است

دانه های قهوه از کجا می آیند؟

در گذشته کشور اتیوپی منشأ هر دو دانه های قهوه  عربی و روبوستا بوده است. اما اکنون هرکدام در کشورهای مختلف در نقشه های جهانی به ویژه در آمریکای لاتین ، آمریکای مرکزی ، آفریقا و مناطقی از آسیا رشد می کنند.

دانه قهوه  عربیکا در درجه اول در برزیل کشت می شود اما در کشورهایی مانند کلمبیا ، هندوراس و مکزیک نیز یافت می شود. Robusta (روبوستا) همچنین در برزیل رشد می کند اما حتی در ویتنام شیوع بیشتری دارد. سایر مناطق رشد قهوه روبوستا شامل اندونزی ، هند و اوگاندا است.

 آنچه که باید درباره قهوه بدانید

انواع مختلف قهوه چگونه تولید می شود:

وقتی به اجزای اصلی آنها نگاه می کنید ، همه فنجان های قهوه برابر نیستند. انواع مختلف قهوه بسته به اینکه چه مواد دیگری در آن گنجانده می شود ، با نامهای بسیار مختلفی ذکر می شود. در زیر هر یک از آنها را با جزئیات بیشتری توضیح داده ایم:

Ristretto :همان اسپرسو است اما با زمان عصاره گیری کوتاه تر و غلظتی بیشتر.

Espresso :قهوه با  غلظت بالا یک شات سینگل اسپرسو حدود ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر حجم دارد .

 آنچه که باید درباره قهوه بدانید 2
Iced Coffee: قهوه ای که با مکعب های یخ سرد شده باشد.
Americano: اسپرسو با آب گرم رقیق شده است.

Black Coffee: قهوه فقط با آب (بدون شیر و شکر).

Long Black: اسپرسو روی آب داغ ریخت.

 آنچه که باید درباره قهوه بدانید3

Macchiato: اسپرسو با کف شیر.

Flat White: اسپرسو فقط با شیربخار.

 

Cappuccino: اسپرسو با شیر بخار و کف.

Frappe : قهوه مخلوط شده با شیر و یخ خرد شده.

Cafe Breve:شیر بعلاوه  خامه که با هم بخار پز شده باشند و بر روی یک جرعه اسپرسوی گرم رریخته شوند.

Latte:شبیه کاپوچینو ، اما با نسبت بیشتری شیر.

Mocha :اسپرسو با شربت شکلات ، شیر بخار پز و خامه فرم گرفته.

Irish Coffee:قهوه با شکر ، ویسکی ایرلندی و خامه سنگین.

طعم های عجیب و غریب قهوه:

بسته به مکانی که می روید ، قهوه می تواند طعم های بسیار غیرمعمولی داشته باشد. در اینجا برخی از ترکیبات منحصر به فرد قهوه آورده شده است.

پای سیب ،شکلات موز،قهوه تخم مرغ

آبجو گینس،چای کره یاک،مارشمالو برشته شده

بیکن افرا،تاکو تند،مون شاین(ویسکی سفید)

 

اشتراک گذاری:

یک دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود.

دوازده − یک =

بالا