دلایل بدطعم شدن قهوه
دلایل بدطعم شدن قهوه

دلایل بدطعم شدن قهوه ، سلام ، همه ما روزهای تعطیلی داریم. که گاهی اوقات روزهای تعطیل خود را با یک فنجان قهوه شروع میکنیم. اما وقتی که دارید شروع میکنید به نوشیدن قهوه خود،  طعم بد و زننده ای شما را از نوشیدن مابقی قهوه باز می دارد . و بد میشود وقتی با خود میگویید “دیگر هرگز این دانه قهوه را نخواهم خرید “، اما بدتر از آن وقتی است که “ قهوه مورد علاقه شما به طرز وحشتناکی ، بدمزه است ” .

مشکلی نیست ممکن است از این اشتباهات برای همه اتفاق بیافتد و ما می توانیم به شما کمک کنیم تا دیگر مرتکب اشتباهی در دم کردن قهوه خود نشوید .

دم کشیدن قهوه همانطور که یک علم ، هنر است. هنگامی که اشتباهات رایج دانه های قهوه ، آب و تجهیزات را می دانید ، می توانید آنها را اصلاح کنید و یک فنجان قهوه ای درست کنید که مزه آن عالی باشد .

راه حل های ساده در دم کشیدن قهوه :

دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می شود قهوه شما آنطور که می خواهید دم نکشد. در این مقاله به این دلایل میپردازیم  :

  •  دانه  قهوه شما مناسب نیست .
  • کیفیت آب شما مناسب نیست.
  • در تجهیزات وسایل دم آوری قهوه شما مشکلی وجود دارد.

برای تشخیص بین این مشکلات رایج و تشخیص دقیق موضوع دم آوری قهوه ، ادامه مطلب را بخوانید.

دلایل بدطعم شدن قهوه

دانه قهوه مشکل دارد :

هرگز نمی توانیم تأکید کنیم که دانه های قهوه خوب برای یک فنجان قهوه ، عالی مهم هستند . اما گاهی اوقات حتی دانه های قهوه خوب می توانند یکی از دلایل بد مزه بودن قهوه شما باشند.

1. دانه قهوه شما تازه نیست :

اولین  مشکل این است که قهوه ماندگاری دائمی ندارد، مهم نیست که چقدر دانه قهوه شما خوب به نظر می رسد یا هنوز بوی آن ضعیف نشده است . دومین مشکل ، پاکت های قهوه (اگر قهوه به مدت زیادی داخل پاکت های قهوه باشند رطوبت را به خود میگیرد ) از حالت برشته شدن خارج می شود و آنها شروع به از بین رفتن طعم  و مزه می کنند.

برشته کردن قهوه باعث تولید یک تن دی اکسید کربن در دانه های قهوه می شود. سپس در فرآیندی به نام گاززدایی دی اکسید کربن نشت می کنند. هرچه بیشتر گازش گرفته شود ، طعم بیشتری از بین می رود. اگر دانه های قهوه شما به مدت یک سال در عقب کابینت فراموش شده است و یا به صورت نامناسب نگه داری شده باشد، این موضوع می تواند یک دلیل بدمزه بودن قهوه شما باشد.

اینطور درباره اش فکر کنید. هر 24 ساعت که قهوه را در دمای محیط در معرض هوا بگذارید ، 10٪ ماندگاری خود را از دست می دهد. این کار باعث از دست دادن عطر و طعم قهوه میشود . حتی اگر به درستی نگه داری شود، انتشار مداوم گازها و اکسیدشدن، روغن قهوه را گرفته که اینکار بر طعم آن تأثیر می گذارد.

چگونه آن را برطرف کنیم: ممکن است برای شما دور ریختن دانه قهوه گران قیمت دردناک باشد ، سعی نکنید قهوه زیادی بخرید تا آن ها را روی هم انبار کنید و همیشه دانه های خود را به درستی نگه داری کنید. قهوه وقتی تازه است بهتر است ، بنابراین وقتی میخواهید به خرید قهوه بروید فقط آنچه را که برای یک یا دو هفته آینده نیاز دارید خریداری کنید. و به یاد داشته باشید که به جای تاریخ انقضا در بسته بندی قهوه خود به دنبال تاریخ برشته کاری آن باشید.

وقتی می گوییم دانه قهوه باید تازه باشد، منظور ما از چهار روز تا دو هفته است. به این دلیل که قهوه  تازه هنوز در مرحله اصلی گاززدایی است و زمان کافی برای تولید روغن را ندارد .

badcoffee2

2. دانه قهوه بد برشته شده است :

اگر دانه های قهوه را خودتان برشته میکنید، این ممکن است مقصر خود شما باشد . تفت دادن یک فرآیند ظریف است که نیاز به حرارت مداوم در طول زمان برشته شدن دارد. اگرچه مطمئناً می توانید دانه های قهوه را خودتان در خانه تفت دهید ، اما باید مثل محیطی با تجهیزات حرفه ای برشته کاری ایجاد کنید .

اما گاهی اوقات کیفیت برشته کاری شما از کنترل خارج می شود. حتی برشته کارهای حرفه ای هم گاهی اشتباه می کنند (همه ما انسان هستیم). و اگر از فروشگاه مواد غذایی قهوه ای میخرید، احتمال اینکه همیشه با کیفیت یکسان قهوه ای دریافت نکنید وجود دارد .

بله، شما آن را درست خوانده اید. تجزیه و تحلیل 15 مارک فروشگاهی نشان داد که محتوای پروتئین و شکر آنها به شدت در مارک ها و برشته کاری متناقض است. اساساً ، حتی فروشگاه های قهوه صنعتی نیز در برشته کردن دانه های قهوه خود به طور مداوم مشکل دارند. بنابراین اگر با برشته کاری بد روبرو شدید ، فریب نخورید.

چگونه آن را برطرف کنیم: اگر برشته کاری شما در خانه بد است ، به دنبال یافتن یک دستورالعمل جدید یا بررسی جایگزین تجهیزات خوب باشید. اگر دانه های خریداری شده شما بد هستند ، دسته دیگری از همان دانه های قهوه را امتحان کنید یا کلا برند قهوه خود را عوض کنید.

به یاد داشته باشید ، قهوه سلیقه شخصی است. اگر مدام از همان دانه قهوه استفاده کنید خسته می شوید، از تغییر آن نترسید. اما این به این معنی نیست که شما مجبور هستید برند قهوه خود را تغییر دهید.

3. قهوه شما کیفیت پایینی دارد :

همه ما معامله خوب را دوست داریم ، اما تغییر در هزینه قهوه شما را می تواند در آنچه که می دانید گول بزند. به طور کلی ، دانه های قهوه روبوستا کیفیت کمتری دارند، که مربوط به عطر وطعم قهوه میشود.

قهوه روبوستا نسبت به قهوه عربیکا پیچیدگی و طعم کمتری دارد ، بنابراین اگر دانه های روبوستا کاملاً مطابق با سلیقه شما نیستند ، این نکته قابل تأمل است.

خارج از تنوع ، دانه قهوه و  درجه برشت کاری مخصوص نیز وجود دارد. اگر قهوه ای را با هزینه کمتری خریداری کنید، احتمال اینکه طعم قهوه شما زیاد خوب نباشد بسیار زیاد است.

چگونه آن را رفع کنیم: این به شما کمک می کند تا بدانید چگونه بهترین دانه های قهوه را خریداری کنید. اگر از برچسب های مبهم برشته کاری شده دور باشید ، شانس بیشتری برای کشف قهوه بهتر خواهید داشت.

4. دانه های قهوه ای که آسیاب کرده اید بسیار درشت / ریز است :

آسیاب کردن دانه های شما می تواند تفاوت زیادی در عطر و طعم قهوه شما ایجاد کند. حتما با خود میپرسید چرا؟ خوب ، قهوه باید به اندازه کافی آسیاب شده باشد تا عطر و طعم خوبی به شما بدهد، به اندازه ای باشد تا از سیستم فیلتر شما عبور نکند.

اگر طعم قهوه شما ضعیف یا ترش باشد، ممکن است قهوه شما خوب استخراج نشده است . طعم بد حاصل از اسیدهای موجود در دانه قهوه است که در اوایل فرآیند تولید حل می شود. ممکن است درجه آسیاب قهوه شما درشت باشد و باعث جلوگیری استخراج عطر و طعم جذاب نوشیدنی شما میشود و در زمان دم کشیدن قهوه آسیاب شده به اندازه کافی حل نمی شوند.

اگر طعم قهوه شما بسیار تلخ است ، ممکن است قهوه شما بیش از حد استخراج شده است . این اتفاق زمانی می افتد که دانه قهوه بیش ازحد ریز شده است .

بسته به نوع قهوه، ممکن است لازم باشد اندازه دم آوری آن را تنظیم کنید. نحوه آسیاب دانه های قهوه برای اسپرسو با قهوه قطره ای متفاوت است .

چگونه آن را برطرف کنیم: اول از همه، باید بدانید که کدام درجه آسیاب با چه روش دم آوری مناسب است. اگر با فرنج پرس قهوه درست می کنید ، دانه های قهوه شما باید درشت آسیاب شده باشد. و برای قهوه ترک دانه های قهوه باید خیلی ریز باشد درست به اندازه پودر قند باید آسیاب شود.

آب مسئله مهمی است 

بعد از آسیاب کردن دانه های قهوه ، آب شما می تواند دلیل اصلی بد مزه بودن قهوه شما باشد. حتی اگر مرتباً از شیر آب برای تهیه قهوه خود استفاده میکنید و طعم خوبی برای شما ایجاد میکند، باز هم ممکن است این مشکل پیش بیاید.

دلایلی بدطعم شدن قهوه

5. دمای شما برای تهیه قهوه اشتباه است :

ممکن است از نظرشما خودسرانه به نظر برسد، اما ما هرگز از رسیدن به دمای مناسب برای دم قهوه خسته نخواهیم شد. ما برای هر فنجان قهوه 205 درجه فارنهایت (96 درجه سانتیگراد) را توصیه می کنیم.

حتما میپرسید چرا؟  آب باید گرم باشد اما نجوشد. اگر آب شما خیلی داغ باشد روغن های قهوه را گرفته و طعم لطیف دانه قهوه را از بین میبرد . واگر آب شما خیلی خنک باشد قهوه شما تحت استخراج خارج می شود . که عطر وبو ، طعم خیلی ضعیف دارد و راه خوبی برای شروع روز نیست.

چگونه آن را برطرف کنیم: یک راه حل آسان وجود دارد . روی دماسنج سرمایه گذاری کنید. دماسنج شما می تواند یک دماسنج سنتی یا یک دماسنج لیزی فانتزی باشد. آب را به جوش آورده و حدود 30 ثانیه قبل از دم کردن از روی حرارت بردارید.

6. آب لوله کشی شما مناسب برای دم کردن قهوه نیست :

ممکن است طعم خوبی برای شما داشته باشد ، اما ذرات موجود در آب لوله کشی شما می تواند تأثیر زیادی در طعم قهوه شما بگذارد. دم کردن قهوه مانند یک مسئله شیمی است. هنگامی که عناصر ناشناخته را اضافه می کنید معادله خود را خراب میکنید .

چگونه آن را برطرف کنیم:  یک راه حل آسان برای این مشکل است. آبی را که برای دم کشیدن قهوه استفاده می کنید فیلتر کنید ( از فیلتر آب استفاده کنید ).

تجهیزات قهوه شما مشکل دارد :

دانه قهوه و آب شما هر دو خوب هستند اما هنوز چیزی در طعم ومزه درست نشده است . اگر چنین باشد، تجهیزات قهوه شما ممکن است دلیل طعم بد قهوه شما باشد.

company-carousel-11

7. تجهیزات قهوه شما به خوبی تمیز نشده اند :

ممکن است فکر نکنید که هر بار بعد از استفاده از قهوه ساز باید آن را تمیز کنید،  بالاخره شما فقط قهوه درست کردید. و فقط آبکشی میکنید و فکر میکنید که تمیز شده است ، درست است؟

خب نه. اگر نمی دانید چگونه یک دستگاه قهوه ساز را تمیز کنید ، اکنون زمان یادگیری آن رسیده است. این به این دلیل است که ما فقط به مخزن قهوه و قسمت فیلتر فکر می کنیم.

آخرین بار در چه زمانی مخزن قهوه ساز قطره ای خود را تمیز کردید؟ اگر به خاطر نمی آورید ، ممکن است وقت آن رسیده باشد که شستشوی مناسب وسایل قهوه خود را انجام دهید.

چگونه آن را برطرف کنیم: قهوه ساز خود را به درستی تمیز کنید. حس چشایی و سیستم ایمنی بدن شما، از شما تشکر می کنند.

8. تجهیزات شما قدیمی شده اند :

مطمئناً مخزن قهوه شما روزهای آخر خود را سپری میکند . حتی در بدترین روزها کمی فنجان شادی آور برای شما به ارمغان آورده است . اما هیچ کس و هیچ چیز از خطرات آن خبر ندارد .

این امر به ویژه اگر کیفیت قهوه شما بدون دلیل مشخصی بد میشود. دانه قهوه شما خوب است ، آب شما به درستی فیلتر شده است و گرم می شود و تجهیزات شما اخیراً تمیز شده اند. اگر این رمز و راز قهوه ای است که در دست دارید ، ممکن است به دستگاه جدیدی نیاز داشته باشید.

چگونه آن را برطرف کنیم: اگر تجهیزات شما خراب شود کار زیادی نمی توانید انجام دهید. شروع به جستجوی دستگاه قهوه ساز یا آسیاب جدید کنید.

9. شما از تجهیزات اشتباه استفاده کرده اید :

گاهی اوقات ما می توانیم با برساخت وسایل ، قهوه خود را درست کنیم . ساخت اسپرسو بدون دستگاه اسپرسو می تواند نتایج خوبی به بار آورد . فقط با قوام و دقت یک دستگاه واقعی.

ما از صمیم قلب شما را تشویق می کنیم که به دنبال راه حل مناسبی باشید (به خصوص اگر بودجه کافی ندارید) اما ممکن است در مرحله ای باشید که بخواهید قهوه جدیدی کشف کنید، که یک دستگاه قهوه ساز گران قیمت راه حل منطقی میباشد.

نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که در واقع قهوه خود را درون چه چیزی می نوشید. ما شک داریم وقتی می خواهید قهوه خود را بنوشید درون یک فنجان پلاستیکی میریزید ، اما در هر صورت: این کار را نکنید. وقتی در خانه هستید لیوان های شیشه ای و سرامیکی بهترین انتخاب است، و برای سفر خود لیوان های استیل بهترین گزینه است .

چگونه آن را برطرف کنیم: سعی کنید از تجهیزات مناسب برای انواع قهوه ای که می خواهید درست کنید استفاده کنید.

badcoffe5

10. زمان بندی :

اگر چای، دمنوش می نوشید، ممکن است برای شما اهمیتی نداشته باشد که کمی بیشتر از آنچه شما تصور می کنید دم بکشد.اما در قهوه همچنین چیزی وجود ندارد. اگر دم کرده شما خیلی کوتاه یا خیلی طولانی باشد ،برروی طعم آن بسیار تاثیرگذار است .

به عنوان مثال ، می توانید قهوه خرد شده را بین شش تا ده دقیقه دم کنید. این یک متغیر بزرگ است. اگر دستورالعمل جدیدی را امتحان می کنید ، ممکن است برای یافتن بهترین روش دم کردن ، کمی آزمایش لازم باشد.

چگونه آن را برطرف کنیم: به آرامی زمان خود را تنظیم کنید تا بهترین قهوه را با سلیقه خود بنوشید .

11. شما خیلی قهوه درست می کنید :

درست مانند خرید دانه های قهوه به صورت عمده ، دم کردن قهوه به صورت زیاد نیز ایده خوبی نیست. درست است که در زمان صرفه جویی میکند، اما قهوه بهتر است تازه دم باشد .

چگونه آن را برطرف کنیم: بیشتر اوقات ، مخصوصاً وقتی در خانه هستید ، قهوه کمتری دم کنید. اگر بخصوص مهمان دارید ، همیشه یک فنجان قهوه تازه دم درست کنید.

12. در دم کردن قهوه اشتباه کردید :

 این اتفاق برای همه ما اتفاق می افتد. اگر می دانید چه اشتباهی رخ دادید ، عالی است. اگر هم که نمیدانید، به روند تولید خود فکر کنید. شاید شما آب را به درستی اندازه نگرفته باشید. شاید یک قدم را جا گذاشته باشید .

چگونه آن را برطرف کنیم: یادتان باشد که دفعه دیگر که همان دم را امتحان کردید ، یادداشت بردارید. هر مرحله ، مقدار آبی که استفاده کرده اید و حتی دمای آب را یادداشت کنید. اگر طعم قهوه در آزمایش دوم بد شد، شروع به انجام تنظیمات کنید تا مشکل را برطرف کنید.

13. شما ممکن است آن نوع قهوه را دوست ندارید :

به یاد داشته باشید ، هرفردی در قهوه سلیقه متفاوتی دارد. خود را مجبور به نوشیدن قهوه ای که طعمش را دوست ندارید نکنید .

چگونه آن را اصلاح کنیم: دستور العمل ها  را تغییر دهید ،دانه های مختلف را امتحان کنید و آنچه را که از آن لذت می برید را کشف کنید.

طعم تلخی دارد ؟ اگر با آب بیش از حد گرم دم کنید ، ممکن است قهوه شما مزه تلخی بدهد. عوامل دیگر مانند دانه قهوه  کهن شده است ، دم کشیدن به مدت زمان طولانی یا آسیاب خیلی ریز نیز می توانند طعم تلخی ایجاد کنند.برخی از نکات برای حل این مشکل اضافه کردن شیر / شکر به قهوه یا حتی افزودن مقدار کمی نمک برای ایجاد طعم طبیعی قهوه است.

طعم ترشی دارد ؟ در مقایسه با قهوه تلخ ، عطر و طعم قهوه ترش در انتهای طیف است. یک عطر و طعم ترش اغلب به دلیل کم بودن زمان استخراج قهوه ایجاد می شود. وقتی قهوه را به اندازه کافی  دم نکنید، این به راحتی اتفاق می افتد . یک راه حل سریع برای این کار این است که قهوه خود را برای مدت زمان طولانی تری دم کنید یا اندازه آسیاب خود را تنظیم کنید تا کمی ریزتر باشد.

طعم سوختگی میدهد ؟ عطر و طعم سوخته معمولاً در صورت برشته شدن زیاد دانه های قهوه اتفاق می افتد (که این حتی قبل از خرید محصول اتفاق می افتد – بنابراین احتمالاً بعید است) ، یا اگر قهوه را بیش از حد برشته کنید. بعد از دم کردن ، ایده آل است که قهوه خود را تا آنجا که ممکن است گرم نگه دارید. داغ نگه داشتن آن باعث از بین رفتن عطر و طعم قهوه می شود.

طعم فلز میدهد ؟ برای کسانی که با آب شیر معمولی دم می کنند ، این مشکل می تواند یک اتفاق معمول باشد. در آب لوله کشی می توان آثاری از کلر و سایر آلاینده ها را مشاهده کرد که عطر و طعم آب را تغییر می دهد ، بنابراین دم کردن با آب فیلتر شده یا آب تصفیه شده دربطری بهترین گزینه است.

طعمش مثل پلاستیک است؟ اگر قهوه شما طعم پلاستیکی دارد مشکل از آب یا روش دم آوری نیست ، احتمالاً دستگاه شماست.دستگاه قهوه ساز می توانند باعث بروز این پدیده با عطر و طعم پلاستیک شوند ، در صورت جدید بودن یا در صورت استفاده بیش از حد و هر از گاهی تمیزکاری خوب طعم پلاستیکی از بین میرود.

موفق ترین راه حل تمیز کردن عمیق دستگاه ، با شستشوی مخزن آب خود (از آنجا که این مواد معمولاً پلاستیکی هستند) قطعات قهوه ساز را با آب داغ تمیز کنید. حتی می توانید برای تمیز کردن  با 50/50 سرکه سفید و آب ، 50/50 جوش شیرین / آب یا 50/50 آب لیمو و آب تمیز کنید.

اکنون شما (احتمالاً) می دانید که چرا قهوه شما بد طعم و مزه است

بنابراین ممکن است دریافت یک فنجان عالی قهوه در آشپزخانه خود کمی آسان تر باشد. البته بعضی از معمای قهوه فراتر از این سیزده مشکل رایج است.

منبع : www.roastycoffee.com

اشتراک گذاری:

یک دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود.

2 × چهار =

بالا